Gedurende deze maand hebben wij intensief contact. Leer je jezelf beter kennen en krijg je inzichten, tools en opdrachten om dichter bij jezelf te blijven zodat je vanuit innerlijke rust je leven vorm kunt gaan geven.

Als energiecoach werk ik vanuit Energie-bewustzijn: dit houdt in dat ik alles als energie zie. Ook jou, jouw gedachten en jouw emoties bijvoorbeeld. Ik neem je gedurende deze maand mee in hoe dit werkt. Dit geeft je verruimende inzichten en maakt je leven na deze maand indelen ook makkelijker. 

Normaal werk ik met trajecten van 3 maanden omdat ik zelf altijd ervaar dat nieuwe manieren van denken, voelen en doen tijd nodig hebben voordat ze ook in mijn acties opgenomen worden. Als je nieuwe informatie aangereikt krijgt, heeft jouw systeem tijd nodig om eraan te wennen voordat je het oppakt en ook echt in je leven kunt omzetten in de veranderingen die je graag wilt.

Vanwege de verwarrende en onzekere tijd waar we in zitten door het coronavirus, begrijp ik dat je niet zo snel iets voor 3 maanden wilt vastleggen. We weten allemaal nog niet waar we over een maand staan. Om die reden heb ik tijdelijk een maand traject samengesteld waar je in deze tijd meteen steun aan hebt, meteen mee aan de slag kan en voorbereid wordt op als het 'gewone leven' weer doorgaat. Mijn beredenering was dat je nu waarschijnlijk ook meer tijd hebt om er bewust mee aan de slag te gaan en deze tijd ons ook echt uitnodigt om naar binnen te keren, waardoor ook een maand traject al heel veel waarde krijgt. 

 

Wat je zult merken:

Jouw leven

  • Je leert stoppen met jezelf voorbij rennen;
  • Dichter bij je gevoel blijven;
  • Je krijg regie over je innerlijke rust;
  • Je leert minder 'moeten' en ontdekt waar je de focus moet veranderen om balans te creëren. Balans IN jezelf, wat zich uit in balans in je leven. Denk aan woon/werk verhouding, tijd met anderen/tijd voor jezelf, bezig zijn/rust nemen, naar binnen keren/naar buiten keren (in actie komen/ creatie en inspiratie de ruimte geven) ;
  • Je komt thuis, bij jezelf. Bij jouw hart, jouw gevoel, jouw intenties.

 

Jouw energie

  • Je krijgt inzicht in energie-bewustzijn: dit is een verbindend perspectief in emotioneel, spiritueel en mentaal bewustzijn. Dit ga je beter begrijpen en ook in je leven leren inzetten om een breder perspectief in alles te krijgen;
  • Je komt thuis in je eigen energie en leert IN je eigen energie blijven;
  • , je energie openen en sluiten. Zo bewaak je jouw energie en neem jij de regie over waar je je energie naartoe wilt laten vloeien. Hierdoor ben je minder moe aan het einde van de dag en leer je bewuster je tijd besteden;
  • Je gaat de Wet van Aantrekking beter begrijpen: wat is het, hoe werkt het en waarom het wel of niet werkt wordt helder. 

 

Mocht je na deze maand toch liever de reguliere 3 maanden aangaan, dan wordt de investering die je nu gedaan hebt verrekend. 

*Dit maand traject is in verhouding iets goedkoper dan het reguliere traject doordat persoonlijke sessies niet mogelijk zijn. Regulier bevat het traject ook 2x een 1:1 persoonlijke energetische healing-coaching sessie. Daarnaast begrijp ik dat in deze onzekere tijd geld investeren wellicht een beetje on-hold staat en wilde ik je tegemoetkomen en de stap tot actie en echt gaan investeren in jezelf net iets kleiner maken. 

 

WIL JE THUISKOMEN BIJ JEZELF?

 


Als mentor in Energie-bewustzijn breng ik jou in contact met je authentieke energie-vibratie. Je kunt het zo zien: jij bent een energieveld. Hoe jouw veld eruit ziet is bepaalt door jouw leven. Wat je denkt, voelt, doet wordt allemaal bepaalt door hoe jij je energieveld samenstelt. Kies je negatieve gedachten, dan vul je je veld daarmee. Kies je dankbaarheid, dan vul je je veld daarmee. Enzovoort. 

Jouw energie heeft een DNA. Deze is uniek en in de oorsprong is het liefde. Dit is jouw kern. Om die kern heen creer je iedere seconde van de dag een veld. Jouw kern is alleen echt happy als hetgeen je kiest iets is waar je hart blij van wordt. Dit kan uiteraard heel veel zijn, maar vooral liefdevolle gedachten over jezelf resoneren goed met jouw kern. THUISKOMEN BIJ JEZELF is gebaseerd op jouw kern. Je komt thuis bij wie je in wezen écht bent!

Als energiecoach wil ik graag jou laten ervaren hoe het is als je vanuit je eigen authentieke energie-vibratie leeft. Persoonlijk ervaar ik het als magie. Ik kan er geen ander woord voor bedenken 😀 Zoveel wordt mogelijk als je liefde kiest!

Als hooggevoelig mens is authentiek zijn vaak ook nog een extra uitdaging: je hebt best wat lef nodig om niet alles wat je zo haarfijn aanvoelt bij anderen, prioriteit boven je eigen geluk te maken. Jezelf wegcijferen omdat je de ander zo goed begrijpt is je tweede natuur geworden. Een ander begrijpen is heel mooi en dit begrip heeft de wereld ook echt nodig, maar jou authentieke zelf kunnen zijn heeft de wereld nog veel meer nodig! Want dit brengt balans, dit brengt liefde, dit brengt jou je innerlijke joy & in verbinding met jouw Zielsverlangens. 

Alles van jou wilt gezien worden. Wat inhoud dat je uit zelfliefde echt alles van jezelf mag leren omarmen om 'heel' te kunnen zijn.

Toen ik in het proces naar authenticiteit zat, veranderde er zoveel!  Vooral in mijzelf: waar ik voor stond, wie ik leuk vond en wat ik graag deed begon zelfs te veranderen. Hierdoor voelde het soms alsof ik mijzelf verloor. Maar het tegenovergestelde is waar: ik kwam juist thuis bij mijzelf. Mijn ware zelf! En vond mijn liefde-kern & mijn authentieke vibratie.

En! Vanuit die liefde voor mijzelf leerde ik hoe ik er voor een ander volledig kan zijn, zonder dat ik mijzelf ooit nog tekort hoef te doen!

Energie bewustzijn zie ik als een aanvullende, maar vooral ook samenvattende stap in emotioneel en spiritueel bewustzijn. Het geeft je op een lichte manier een breder inzicht waardoor je alles in een ander perspectief leert zien. Ik vond dit enorm verrijkend omdat ik soms moe werd van het spirituele en emotionele pad. Misschien ken je dat gevoel van 'houdt het nooit op zwaar te zijn' wel?  Energiebewustzijn leert je om alles in energetisch perspectief te zien. Dit bracht mij de helderheid die ik nodig had om echt thuis te komen en blijven bij mijn ware zelf: mijn authentieke zelf die in de kern allesomvattende liefde is.