TRAJECT

PURE:maak kennis met je authenticiteit| FEEL: leer meer vertrouwen op je gevoel en intuïtie

 

TRAJECT | 3 SESSIES | ± 8 WEKEN

Dit traject is geschikt als .. .. .. 

  1. Je traject reset&FLow niet voldoende vindt, omdat je echt naast je blokkades verwerken ook meer in contact met je gevoel wilt komen (en minder in je hoofd wilt zitten)
  2. Je dieper in je hart wilt (leren) zakken en veel meer vertrouwen in je intuïtie wilt ervaren
  3. Je tegen dingen aan (blijft) lopen die voelen alsof ze je overheersen, alsof ze zo diep in je zitten dat je er niet bij kunt. Hierbij zouden "pacts" / zielsafpsraken uit eerdere levens verweven kunnen zitten en dit wil je ook loslaten zodat je in dit leven vrijer en liefdevoller (voor jezelf) kunt leven
  4. Je duidelijker wilt voelen wie jij echt bent! Zodat je een authentieker leven kunt omarmen. 

EMPOWERMENT COACHING | IN JE KRACHT KOMEN 

- MAATWERK OP JOUW ENERGIE - 

 

We plannen 3 sessies.. De ruimte tussen de sessies is nodig zodat er integratie tijd is: er vindt verandering plaats in jouw energie en jouw brein en systeem moet hier aan wennen. NB: de verandering die plaatsvindt is altijd in de richting van meer liefde (voor jezelf)

 

de opvolging van de tweede sessie geeft net even een stukje extra basis en stabiliteit en maakt het mogelijk om een slag dieper in te gaan op de oorzaak waarom je het lastig vind om vanuit je ware zelf te leven

 

Na de 2de sessie ontvang je aanvullend op jouw proces afgestemde oefeningen voor thuis. Mijn intentie is om je te laten ervaren dat je dichterbij je gevoel kunt leven, maar ook om je tools aan te rijken zodat je dit ook zelf leert en niet altijd afhankelijk blijft van anderen om weer bij je gevoel te moeten komen

 

de thuis reflectie en integratie oefeningen zijn gericht op je hart, ter voorbereiding op de heart chakra sessie die we in week 8 samen plannen. 

 

WAT BRENGT DIT TRAJECT ?

Je kunt weer puur contact met je hart maken en voelen wat er op je hart zit waardoor je contact met je hart tot nu toe lastig kon voelen.

Je voelt een diepe integratie van de 2 Loved healings, waardoor je een anker in jezelf leert voelen: een veilig thuis in jezelf.

De strijd tussen je hoofd en je hart wordt milder en in de communicatie tussen deze twee krijgt je hart meer kracht. Dit geeft je een basis om duidelijker te voelen welke richting voor jou bedoeld is. Dit helpt je in jouw gevoelens delen met anderen, in jouw keuzes maken, in jouw relaties en hoe je je verhoudt in groepen. 

Kortom, je hart komt aan het stuur en jij wordt begeleid in hoe je hierin om kan gaan, wat wel prettig is aangezien je dit nog nooit in je leven echt zo gedaan hebt. 

Door de heart chakra sessie nemen we zwaarte weg en herstellen we de balans van jouw fysieke en jouw lichtlichaam: dit betekent dat je energetisch teruggezet wordt naar wie je in essentie bent. Dit maakt het makkelijker om alles van jezelf te omarmen en van jezelf te gaan houden.

Laat zelfliefde nou net de innerlijke kracht zijn die je hele leven kan transformeren

 

WAT IS VERBINDING MET MIJN ZIEL?

Verbinding met wie je in essentie bent! . . .

Wie je was voordat de zwaarte en teleurstelling van het leven je angstig en onzeker maakte

Wie je bent als je puur en alleen je hart zou volgen

Wie je bent als je niet overal een rol meer speelde

Wie je bent als je je grenzen zou voelen en aangeven

Wie je bent als je perspectief niet 90% afgestemd is op het referentiekader van jouw omgeving (jeugd | relaties | heden) 

Wie je bent als je gevoel en emoties als kracht kan inzetten en je intuïtie laat leiden


Voel je nu: Ik wil dit!

Dan kan je 2 dingen doen!

1. Mij appen voor de eerste afspraak en een eerste aanbetaling doen

2. Hieronder bestellen & betalen, dan neem ik gauw contact met jou op

Wil je in 2x betalen?
Vul dan ZIELRIJK2 in bij het vakje "korting" bij de bestelling

Factuur ontvang je automatisch via email


 

Ik zal jou niet leren hoe

jij vanuit je Ziel moet leven.

Ik begeleid je naar een

diep innerlijk contact

waardoor jij zelf weer gaat voelen

hoe jij vanuit jouw ziel wilt leven

Liefs Sandy