" de ultieme heling & groei in ons menselijke bewustzijn zit van binnen "

 

IN ONSZELF VERBLIJFT

DE PUURSTE LIEFDE 

 

en onze innerlijke bron van liefde is bereikbaar!

Voor jouzelf, jouw leven en voor positieve transformaties in het collectieve veld waar eenheid in plaats van dualiteit bestaat.


Dieper verbinden met jouw innerlijke bron is de enige manier om iedere verandering die je verlangt, totaal te integreren en onderdeel van jouw PURE ZIJN te maken

 

Een LOVeD healing is een energetische transactie waarbij je door de energie van onvoorwaardelijke liefde, vertrouwen & dankbaarheid weer meer in verbinding komt met die PURE bronenergie in jezelf. 

Tijdens deze healing landt je in een energieveld waar ALLES VAN JOU aandacht kan krijgen.
Je landt als het ware in een zee van rust en veiligheid, waardoor de kern van mentale, emotionele of ziels- pijnen van onbewust naar bewust gebracht worden.

De frequenties

ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE,

VERTROUWEN,

DANKBAARHEID

werken als een katalysator door bepaalde levenslessen heen waardoor ons bewustzijn snel kan groeien en we met een geheeld hart en geruste mind kunnen leven


LOVeD healing ervaringen:


De energie van de naam

LOVeD


 L O 


staat voor

Onvoorwaardelijke Liefde


Derde oog, kruin & hart chakra

De energie van onvoorwaardelijke liefde kan je zien als een groot veld vol wit licht. Binnen dit veld brengt de aanwezige frequentie de meest pure verbinding met onze essentie, ons hart-bewustzijn. In deze frequentie kan moeiteloos transformatie plaatsvinden van alle vormen van pijn, verdriet, verlies en onzekerheid naar LIEFDE. Het is mogelijk om alles waar je naar verlangt, alles wat je wilt loslaten in dit veld te plaatsen voor ondersteuning en groei. Door deze verbinding kan je je herinneren wie je werkelijk bent, hoeveel kracht je bezit en hoe de liefde in jou altijd aanwezig is


V


staat voor

Vertrouwen 

Wortel & zonnevlecht chakra

De energie van vertrouwen heeft de meest pure verbinding met onze intuïtie. Vaak worden we afgeleid van het volgen van onze intuïtie door gedachten en overtuigingen die onze innerlijke signalen vertroebelen. Als onze gevoelens niet meer zuiver zijn, nemen twijfel, onzekerheid, onrust en passiviteit toe. De transformatie van alle vormen van bestaansrecht, het durven zijn van jezelf, het voelen van grenzen, het loslaten van controle en het vinden van authenticiteit verloopt via de 'vibe' van VERTROUWEN, waardoor onzekerheid zekerheid wordt, passiviteit passie wordt, twijfel duidelijkheid wordt en onrust rust wordt.


D


staat voor

Dankbaarheid

Sacraal en hart chakra

De energie van Dankbaarheid draagt de puurste connectie met ons brein en ons hart. Vaak hebben we zo hard gevochten, zoveel negatief over onszelf of de zwaarte van het leven nagedacht, dat we vergeten zijn hoe we gelukkig kunnen zijn. Dat we verleerd zijn hoe we ons kunnen richten op onze ware verlangens, onze passies, onze ideeen leven geven. 

Transformatie van de zwaarte van het verleden(zelfs uit eerdere levens), angsten voor herhaling in de toekomst loslaten, in het nu leven en focus op wat WEL IS, ligt in deze 'vibe' van Dankbaarheid


Hoe verloopt zo'n healing?

Bij een Loved healing lig je op een bedje/ massagetafel. Heerlijk warm, met een dekentje.

Je wordt omringt door een rustige en fijne sfeer en je hoeft tijdens de sessie helemaal niks te doen! 

Sandy begeleidt de sessie met haar energie en haar stem en zal muziek en geluiden van instrumenten zoals een klankschaal of koshi gebruiken om de frequentie te verhogen of jouw energie extra te aarden. 

 

Al met al is het een hele ontspannen reis.

Jij hoeft niks anders te doen dan je eraan over te geven.

Je fysieke lichaam zal op de energie reageren door je zenuwstelsel tot rust te brengen; Hierdoor kom je soms in een nog diepere ontspanning dan dat dit tijdens je slaap lukt.. 

 

De woorden die sandy gebruikt, en/of de muziek, zullen je meenemen op een innerlijke (ziels) reis. 

Hoe dit ervaren wordt is voor iedereen verschillend en kan ook per keer anders zijn. 

Sandy tapt op dat moment in op jouw energie en de boodschap en behoefte die diep in jou aanwezig is en aangezien dit per persoon en per moment verschilt, verklaart dit ook waardoor geen enkele sessie gelijk verloopt. 

 

Soms zien mensen kleuren, (overleden) mensen, hun lichtfamilie of krachtdieren.

Soms komen herinneringen van vroeger terug.

Soms komt oud verdriet naar boven, wat dan losgelaten kan worden. 

Soms wordt er contact met het innerlijk kind gemaakt.

Soms voelt iemand weerstand en kan die niet helemaal mat de aandacht erbij blijven.

Soms ziet iemand niks en heb je het idee dat je geslapen hebt, maar ondertussen doet de energie gewoon precies wat op dat moment nodig is en in de dagen na de sessie worden dingen pas duidelijk. 

 

en

alles is oké!


*deze sessie is onderdeel van alle zielrijk leven trajecten en wordt vrijwel nooit los gegeven

 


 

Ik zal jou niet leren hoe

jij vanuit je Ziel moet leven.

Ik begeleid je naar een

diep innerlijk contact

waardoor jij zelf weer gaat voelen

hoe jij vanuit jouw ziel wilt leven

Liefs Sandy