TRAJECT

RESET:herstel EN ZUIVER JE ENERGIE | FLOW: hef blokkades op

 

TRAJECT | 2 SESSIES | ± 5 WEKEN

Dit traject is geschikt als .. .. .. 

  1. Je niet bekend bent met 'energetisch werk' en je bent nieuwgierig. Iets in jou stuurt je toch in deze richting en je wil ontdekken wat dit is.
  2. Je matig bekend bent met 'energetisch werk', je wilt voelen hoe het contact met Sandy voelt omdat je een "heart & Soul traject" overweegt (als je later voor het intense traject gaat, wordt een deel van de kosten verrekend) 
  3. Je bent bekend met 'energetisch werk' en voelt dat je weer ergens in vastloopt. Je begrijpt dat je ziel je iets wilt zeggen, maar je komt er niet bij en wil samen hierop intunen.

 

EMPOWERMENT COACHING | BLOKKADE OPHEFFEN/HEALING 

- MAATWERK OP JOUW ENERGIE - 

 

We plannen 2 sessies.. De ruimte tussen de sessies is nodig zodat er integratie tijd is: er vindt verandering plaats in jouw energie en jouw brein en systeem moet hier aan wennen. NB: de verandering die plaatsvindt is altijd in de richting van meer liefde (voor jezelf)

 

de opvolging van de tweede sessie geeft net even een stukje extra basis en stabiliteit en maakt het mogelijk om een slag dieper in te gaan op de oorzaak waarom je het lastig vind om vanuit je ware zelf te leven

 

Tussen de sessies in ben ik bereikbaar voor delen, voor vragen, voor alles wat jij voelt nodig te hebben in onze connectie & zal ik van mijn kant voelen wat jij wellicht ondersteunend nodig hebt (denk aan reflectie oefening/ ebook/ meditatie )

 

WAT BRENGT DIT TRAJECT ?

Je komt dichterbij jezelf en dichterbij de kern van de redenen waarom je onrust, leegte, geen helderheid, onmacht, angst, onzekerheid of stagnering in groei voelt.

Ook wordt je helder waarom je (op momenten) niet vanuit je hart kan leven of niet goed kan voelen. Of waarom en wanneer je veel te veel in je hoofd zit. 

Tijdens de LOVeD healings wordt je hierin energetisch ondersteunt en wordt de energie als het ware gereset. Beetje voor beetje, op het tempo wat bij jou past, om weer meer in de verbinding met je Ziel te komen

 

WAT IS VERBINDING MET MIJN ZIEL?

Verbinding met wie je in essentie bent! . . .

Wie je was voordat de zwaarte en teleurstelling van het leven je angstig en onzeker maakte

Wie je bent als je puur en alleen je hart zou volgen

Wie je bent als je niet overal een rol meer speelde

Wie je bent als je je grenzen zou voelen en aangeven

Wie je bent als je perspectief niet 90% afgestemd is op het referentiekader van jouw omgeving (jeugd | relaties | heden) 

Wie je bent als je gevoel en emoties als kracht kan inzetten en je intuïtie laat leiden


Voel je nu: I'm in! 

Dan kan je 2 dingen doen!

1. Mij appen voor de eerste afspraak en een eerste aanbetaling doen

2. Hieronder bestellen & betalen, dan neem ik gauw contact met jou op

Wil je in 2x betalen?
Vul dan ZIELRIJK2 in bij het vakje "korting" bij de bestelling

 

 

Factuur ontvang je automatisch via email


 

Ik zal jou niet leren hoe

jij vanuit je Ziel moet leven.

Ik begeleid je naar een

diep innerlijk contact

waardoor jij zelf weer gaat voelen

hoe jij vanuit jouw ziel wilt leven

Liefs Sandy