Energie bewustzijn 

Het tijdperk van energie-bewustzijn breekt aan: we groeien naar een nieuw bewustzijn. Toch?

Wat is het precies? 

Tegenstrijdigheid, afgescheidenheid, angsten, vooroordelen overheersen. Niet alleen naar elkaar, maar ook in de mensen zelf. 

Er moet iets veranderen, dat herkent bijna iedereen. Er is niemand die zelf of om zich heen nog ontloopt aan depressies, burn-outs, zelfmoord aantallen, ziektes, met nu als voor niemand meer onvermijdelijk; het corona virus. 

 

Massaal voelen we verandering, massaal verlangen we naar verandering, massaal zijn we bang voor verandering. Massaal voeden we elkaars angst die uiteindelijk neerkomt op bang zijn om te sterven of als mensheid ophouden te bestaan. 

 

Verandering is een feitelijk fenomeen. Een leven zonder veranderingen bestaat niet. Veel mensen vechten tegen verandering en hebben onbewust beperkende bewegingsruimte. Sommigen hechten wel waarde aan zekerheid, maar hebben al ontdekt dat met de stroom van veranderingen meegaan meer acceptatie brengt. Hierdoor is de behoefte om te vechten vele malen minder. 

Mensen die het hebben over nieuw bewustzijn voelen en denken precies andersom. Zij zijn blij met veranderingen, hoe diep en moeilijk situaties eerst ook moeten worden. Dit omdat zij weten dat we ermee meer mensen wakker kunnen maken en sneller in een nieuw tijdperk komen: liefdes-energie-bewustzijn!

Een bewustzijn in een hogere trilling die in essentie liefde is en ons in de gelegenheid stelt om verbinding te maken met de bron van liefde waaruit wij ontstaan zijn. Een bewustzijn waarin beperkingen zoals door anderen vastgestelde religieuze regels overbodig wordt. Een bewustzijn waar we gaan herinneren wie we werkelijk zijn: een bron van liefde. Een bewustzijn waar we de kracht in onszelf weer terugnemen en de volledige verantwoordelijkheid voor onze eigen energie dragen. Een bewustzijn waarin we in volledige verbinding met liefde van binnen, de buitenwereld, de hele mensheid en het universum kunnen trillen naar een hoger niveau. 

 

Ik neem je even mee...

 

Visualiseer jezelf als fysieke waarneming

Zie jezelf, jouw buitenkant

Alles wat je met je ogen kunt waarnemen

 

Kijk iets verder

Visualiseer hoe je van binnen uitziet

Zie hoe in je lichaam continue celdelingen plaatsvinden

Hoe in je bloed zuurstof door alles reist

Alles wat je met je ogen niet waarneemt, maar er wel altijd is

 

Kijk nu nog iets verder

Voeg aan je visualisatie toe hoe jij bestaat uit onzichtbare bewegende deeltjes

Hoe in ieder orgaan onzichtbare deeltjes heen en weer bewegen

Hoe in ieder orgaan en jouw huid deeltjes door de ruimte tussen en in je cellen bewegen

Hoe alle deeltjes op elkaar reageren, aantrekken en afstoten

Hoe de deeltjes makkelijk of moeizaam bewegen

 

Alle deeltjes samen noem ik energie. Bewust zijn van het feit dat dit zo is, is energie-bewustzijn. Alles is energie:

  • Al het fysieke wat je met je ogen waarneemt: energiebundels die op een bepaalde frequentie trillen. Dit is de dimensie die vaak 3D genoemd wordt.
  • Al het fysieke wat je niet met je ogen waarneemt (je innerlijk) trilt op dezelfde frequentie maar is tegelijkertijd voor 99,99% gevuld met 'lucht/lege ruimte'.

    Ons lichaam is opgebouwd uit cellen. In ieder deel van je lichaam, bekeken onder een microscoop, vind je cellen. In de cel vind je DNA, in het DNA vind je atomen. In de atomen vind je protonen, neutronen en elektronen...MAAR.... één atoom bestaat uit 99,99999% lege ruimte -> energie!

  • Alle deeltjes die je niet kunt waarnemen, trillen op een andere frequentie (4D, 5D of enorm veel D-`s). Ze trillen dimensie afhankelijk sneller of langzamer, hoger of lager. Ze 'wegen' zwaarder of lichter afhankelijk van de oorsprong van het deeltje: liefde of geen liefde.

 

De hoogst bereikbare dimensie is LIEFDE. En nu kan dit misschien heel idealistisch klinken, dat het 'gewoon' liefde is, maar besef dat referentie naar iedere god die ooit genoemd wordt of naar gerefereerd wordt/werd eigenlijk gaat over liefde. 

 

 

 

Als mensheid slepen we al vele jaren oude pijn, verdriet en leed mee. Via onze genen meegegeven door onze voorouders. Als karma meegekregen door de reïncarnaties van onze ziel. 

 

Ik noem het energie-bewustzijn. Ik zie het als een verzamelnaam voor 

 

Het is een combinatie van geloven dat alles energie is, de wet van aantrekking, energetisch emotioneel groeien als krachtfactor zien & zelfliefde als bron van alles inzetten.

Energie-bewustzijn is de naam die ik gegeven heb aan het werk wat ik doe, het leven wat ik leid, de manier waarop ik naar mijzelf, anderen en de wereld kijk.

Het is een overkoepelende naam met als intentie anderen te inspireren om meer open te staan voor alles wat ze zien, weten en tot nu toe geleerd hebben. 

 

als je het zo zoet hoeveel invloed heb je dsn ineens!

Energie bewustzijn, zie ik als een aanvullende, maar vooral ook verbindende stap in emotioneel en spiritueel bewustzijn.

Het geeft je op een lichte manier een breder inzicht waardoor je alles in een ander perspectief leert zien. Ik vond dit enorm verrijkend omdat ik soms moe werd van het spirituele en emotionele pad. Misschien ken je dat gevoel van 'houdt het nooit op zwaar te zijn' wel?  Energiebewustzijn leert je om alles in energetisch perspectief te zien. Dit bracht mij de helderheid die ik nodig had om echt thuis te komen en blijven bij mijn ware zelf: mijn authentieke zelf die in de kern allesomvattende liefde is.