...FOR MOTHERS...

 

Recognize these signs?

 

Worrying about your kids,

Not enough connection,

Insecurity in your choices and actions,

Feeling overwhelmed. 

 

Een TRANSJOURNEYS is een energetische geneeswijze waarbij ik verbinding maak met ons hogere bewustzijn; het "overal en altijd" van het kwantumveld. Het veld van onze oorsprong, de energie van onvoorwaardelijke liefde. 

 

Via deze hogerdimensionale verbinding ervaar je op jouw 'onbewuste energielaag' authentieke verbinding met je (echte) zelf. Deze authenticiteit verwijdert misopvattingen over jezelf en het moederschap, herstelt balans in je denken en voelen (denk aan pleasen, geen nee kunnen zeggen, over je grenzen gaan, jezelf uitputten) en verwijdert coderingen uit het lichaam die je hebt overgenomen van de generaties voor jou die totaal niet bij jou en wat jij jouw kind gunt, passen. Deze authenticiteit is heel krachtig doordat in de je weer herinnert wie je echt bent: hierdoor word jij hét voorbeeld voor jouw kinderen. Je kunt traumatische, niet bij jou passende/niet authentieke manier van in het leven staan transformeren, zodat bepaalde misvattingen bij jou ophouden en niet overgegeven worden aan je kinderen. Jij maakt de weg vrij voor jouw kids, zodat zij volledig authentiek door het leven kunnen!

 

Tijdens een TRANSJOURNEY FOR MOTHERS maak ik contact met engelen en gidsen die via mij, jou inzicht en kracht mogen geven. De inzichten en kracht kan je verlangen op het gebied van:

 

  • Weten wie je zelf bent en waar je voor staan
  • Dichtbij jezelf kunnen blijven en jouw intuïtie laten leiden in het moederschap
  • Nee durven zeggen zonder de angst om geen leuke of goede moeder te zijn
  • Ja durven zeggen waar het "hoort" om nee te zeggen, omdat jij voelt dat "ja" bij jou en jouw kind past
  • Je kind de vrijheid kunnen geven om fouten te maken
  • Je kind het gunnen om pijn te voelen (als dit in bepaalde situaties voorkomt), zodat je naast hen kan staan en zij kunnen leren ermee om te gaan 
  • "Choose your battles": leer waar je wel en waar je geen energie in wilt steken (vooral bij pubers enorm waardevol) aan de hand van jouw kernwaarden
  • De reddende engel altijd willen zijn waardoor je kind zelf niet in staat gesteld word om zijn of haar oplossingen te bedenken
  • Zelf authenticiteit durven kiezen om zo je kind te laten zien dat het oké is om uniek te zijn!

 

 

 

Locatie: Zuid-Limburg 

€88,-

Bij vergoeding van de benzine en eventuele extra tijd, kom ik ook bij je thuis of ergens op locatie. Voel je dat je hier echt behoefte aan hebt, onderneem actie en neem dan contact met mij op!

 


GROEPS HEALING BIJWONEN

Prijs per persoon

(gaat door vanaf 4 aanmeldingen)

€44,-

 

Eens in de zoveel tijd organiseer ik een groeps event. Vanaf 4 aanmeldingen gaat dit door.

 

Tijdens dit event zoek ik een locatie of als jij bijvoorbeeld met een groep vriendinnen wilt komen,  zoek ik (of zoeken we samen) naar een locatie die voor iedereen qua afstand te doen is. Heb je thuis voldoende plek, dat kan ook!

 

Hoe mooi is het als je de mooie en de moeilijkere dingen van het moederschap met elkaar kunt delen?

 

Je wilt niet weten hoe vaak ik moeders spreek die zich zo eenzaam voelen, onbegrepen voelen. Denken dat ze de enige zijn dat ze het zo lastig vinden om bij hun intuïtie te blijven in het moederschap. Alleen al voelen dat je niet alleen bent, is helend! 

Op dit moment heb ik geen geplande event op de agenda, maar heb je interesse of wil je op de hoogte gehouden worden:

stuur mij een bericht!


GROEPS HEALING privé 

VERBINDINGEN VERBREKEN

Soms lijkt de band tussen jou en een ander zo sterk dat je je eigen zelf niet eens meer kunt voelen. Het is mogelijk om samen een INFINITY HEALING te doen zodat de energievelden los kunnen komen van elkaar.

Ook kan dit helend voor een gezin werken, of een vriendengroep. Om even alles wat geweest is, totaal energetisch te verbreken en samen een nieuwe start te ervaren

Prijs en tijdstip in overleg!