A L L E  L I V E  E V E N T S 

Z I J N  O N D E R  V O O R B E H O U D 

zolang er aparte maatregels in NL gelden

 

Met de community voor Moedige Moeders is het hoofddoel: moeders samenbrengen om meer begrip, compassie en steun als moeder te krijgrn, zodat jij je minder alleen en meer zelfverzekerd gaat voelen. Op deze manier kunnen wij als moeders de beste versie van onszelf zijn én er met meer plezier en daadkracht voor onze gevoelige en wijze nieuwetijdskinderen zijn! Dit is wat zij van ons vragen, wat zij nodig hebben. Jullie kinderen zijn de game-changers van de toekomst. Deze generatie gaat de veranderingen realiseren waar wij op het moment waarin we nu leven naar hunkeren!!!

 

Denk hierbij aan leven vanuit je hart. Meer zachtheid voor jezelf en de medemens. Een maatschappij waar we elkaar meer steunen en de kinderen van jongs af aan mogen ontdekken wat hun kwaliteiten zijn, waardoor de scholen en ook de banen die zij erna krijgen passen bij de natuurlijke kernkwaliteiten van een mens. Ook zullen we meer terug moeten naar de vrede in onszelf en hoe wij de aarde behandelen: terug naar de basis, waar we de natuur weer in ere houden. 

 

Waar ik bij mijn InnerVoice trajecten vooral individuele begeleiding aanbiedt, creëer ik voor Moedige Moeders zo veel mogelijks groepsmogelijkheden. Daar ligt mijn grootste focus. Je zult zo hier beneden zien dat er ook één mogelijkheid is voor persoonlijk en individueel contact, maar dit wil ik vooral aanbieden omdat ik niet wil dat wanneer jij écht eens ergens mee zit, je niet hoeft te wachten totdat er een groepsevent plaatsvind. 


Hieronder de mogelijkheden

 

Mijn meest favoriete manier van Moedige Moeders bij elkaar brengen! 

 

  • Samenkomen met een groep van max. 10 moeders
  • De stilte in. Verdieping in je gevoel waar lachen en huilen in balans komt (alles mag er zijn)
  • Sisterhood circle - ontmoet gelijkgestemden
  • Voelen, delen, luisteren
  • Vooral kunnen ZIJN (niks moeten)
  • Training in een thema wat voor de groep op dat moment het meest speelt. Denk hierbij aan onderwerpen zoals HSP, wat spiegelt je kind jou, met gevoel maar 'uit' emotie opvoeden; hoe herken ik mijn triggers. Het onderwerp kan per samenkomst anders zijn. Dit stem ik af op en met de groep aangemelde moeders

 

Live samenkomen. We weten allemaal dat dit op het moment even niet kan, maar ik blijf duimen dat dit in 2021 zeker nog wel mogelijk is. Duim je met mij mee? 

 

Ik houd een aantal wachtende moeders al op de hoogte zodra het weer kan. Wil je ook op de hoogte blijven laat hier dan je e-mail adres achter!

 

Mijn planning is om door NL een aantal locaties te reserveren zodat het samenkomen voor iedereen qua reisafstand beter te doen is. Ik hoop hier over een tijdje dan ook een aantal mogelijkheden qua datum en locatie voor je neer te kunnen zetten


Omdat het toch best lang duurt voordat het live kan, ben ik gaan zoeken naar 'hoe nu dan wel?'.

 

Dit is de optie waar ik voor gekozen heb:

 

Volg mij en andere moedige moeders op de community via Instagram. Hier kom ik regelmatig live met verschillende thema`s. Zo kunnen we toch al kennismaken en onze kennis ook delen 🙏

 

 

 


Heb je echt even persoonlijk contact nodig?

Wil je even sparren of zit je met iets waarvan je het gevoel hebt dat je er bij niemand mee terecht kunt?