Een energy healing is enorm transformerend, wat inhoud dat het beweging brengt in jouw voelen, denken en doen. Je aangetrokken voelen tot een afspraak maken voor een healing, is een roep van binnenuit:

 

laat je verleden niet bepalen hoe je toekomst eruit ziet & ga jezelf zien voor de geweldige persoon die je bent! 

 

Het is heel fijn om bij dit proces meer ondersteuning te krijgen dan alleen een healing sessie. Vandaar dat ik altijd in traject vorm werk. Dit korte traject is daar de minst uitgebreide variant van.

 

1. Eigen pagina:

Voor de sessie krijg je toegang tot een persoonlijke online pagina waar je oefeningen, meditaties, e-books vind die je kunt inzetten ter voorbereiding op de sessie. Je kunt dus direct thuis aan de slag 

2. De sessie:

Je ontvangt de healing gecombineerd met een stukje coaching in de essentie die tijdens de healing naar voren komt

3. After-care

Je ontvangt na de sessie een aanvullende oefening op jouw online pagina (indien dit in jouw proces ondersteunend is)

4. Reflectie

Twee weken na de sessie is er ruimte voor reflectie. Even een contactmoment in de vorm die bij jou past. 

5. Ik ben er

Gedurende de hele periode van dit traject kan je terecht via mail of app als je ergens tegenaan loopt. 

Een sessie op locatie houdt soms een iets grotere reisafstand in. Daarom bied ik dit traject in een korte sessie en langere sessie variant aan. In een langere sessie kunnen we meer in 1x behandelen waardoor een tweede sessie vaak niet zo snel hoeft, omdat ik o.a. meer tools uitlegom erna ook thuis toe te passen. 

Voel vooral wat jouw behoefte hierin is en aarzel niet om eerst contact met mij op te nemen voordat je een beslissing neemt ♡

 

Bedragen zijn exclusief BTW