Hi lieve Angelique

Welkom op jouw eigen online pagina 

Op deze pagina zet ik additionele dingen die ik je stuur of met je deel tijdens de periode van het FEEL & PURE traject.

Zo heb je alles altijd makkelijk binnen 1 klikje bij de hand😉

Eigenlijk hebben we het reset en flow traject besproken, maar doordat je al een sessie ervoor ook gehad hebt, komt het meer in de buurt van het 8-weekse PURE & FEEL traject. Vandaar dat ik het programma ook zal afstemmen op PURE & FEEL zodat je meer in je authentieke kracht en in je gevoel gaat komen


Tijdens de sessie kwam het thema EIGENWAARDE en de aanpassingen die je naar anderen doet om waardevol geworden te worden of erbij te horen, maar voren. Ik heb jouw HUMAN design uitgewerkt (de basis, er is nog zoveel meer, maar dat komt wellicht later nog aan bod) en hierdoor ben ik in ieder geval al beter gaan begrijpen hoe je in elkaar zit. Dus ik hoop en vertrouw dat het jou ook meer duidelijkheid en rust kan geven. 

 

Vanuit mijn hart

gun ik jou enorm om in het geloof van (eigen)waarde te landen de komende tijd.

Ik gun je om te gaan zien wie je echt bent en hoe waardevol jij in essentie bent.

Ik gun je om jezelf te zien door mijn ogen: als een intern wijze, enorme warme en empathische vrouw 

 

VOOR THUIS

Je hebt de prayer al een tijdje gedaan. Als deze nog steeds dingen bij je in beweging brengt, blijf deze doen. 

De werking van de prayer kan op een gegeven moment stoppen en dit merk je doordat het hardop lezen ervan niet meer veel met je doet. Maar zo lang die krachtige woorden iets in je los maken, blijft het waardevol. Je mag ook je eigen versie van de prayer maken als bepaalde woorden niet meer zo resoneren of als je zelf andere woorden hebt die nog beter bij jou passen. 

 

Wat ik voor jouw proces ondersteunend voor nu voel zijn 3 dingen:

 

1. Een kijkje in jouw 'HUMAN DESIGN' waarmee bepaalde eigenschappen over jezelf verduidelijkt worden en je jezelf op bepaalde gebieden wellicht beter leert begrijpen. Ik zag bij het maken al een aantal dingen terugkomen die we ook besproken hebben in de praktijk, dus ik vond het wel mooi om die karaktereigenschappen dan ook direct gezien te hebben. Zelf ben ik een "manifesting generator", dus ik vond het heel interessant om ook de verschillen te herkennen. Jij bent namelijk energietype GENERATOR, Wat dit inhoudt, lees je in jouw Human Design gids.

 

Als je jouw design gelezen hebt, stuur je een mail naar zielrijkleven@outlook.com met jouw "bevindingen" door de volgende vragen te beantwoorden:

1. Welke inzichten gaf het jou? 

2. Wat ga je anders doen?

3. Waar was je het meest verbaasd over? 

 

Nieuwsgierig? Klik hieronder op het HUMAN DESIGN om het PDF voor jouw persoonlijke design te downloaden:

 

2. Een spreuk die bij jou past om bv als achtergrond op jouw telefoon op te slaan, zodat je iedere keer als je kijkt eraan herinnert wordt hoe waardevol je bent (PS: deze is gebaseerd op jouw HUMAN DESIGN)

 

 

3.  Twee bij elkaar passende AUDIO's om je meer in je gevoel te laten zakken. Je gaf aan dat de prayer je wel wat rust gaf, maar niet zo zeer antwoorden. Wat als ik nu zeg: de rust komt, doordat het je onderbewuste antwoorden geeft? 

We ervaren als mens rust, door duidelijkheid en antwoorden te hebben. Door de waarheid te weten en durven leven. 

 

Hieronder vindt je 2 audio's. De eerste ken je wellicht al, deze staat ook op Spotify en gebruiken veel mensen al. De 2de is additioneel om achter audio 1 aan te doen. Wat je kan doen is:

- Eerst de prayer hardop zeggen

- Audio 1 luisteren

- Prayer herhalen (wellicht ervaar je verschil in hoe het voelt)

- Audio 2 luisteren

- Moment nemen om op te schrijven hoe je je voelt, wat er voor jou duidelijk wordt op het moment dat je even naar je emoties en gevoelens luistert. Als je het fijn vindt mag je dit ook naar mij mailen, dan kan ik je ondersteunen. 

 

A U D I O   1 

(ochtend) in verbinding met je eigen energie komen

DUUR: 6 MINUTEN

Oefening is ideaal om in de ochtend te doen. Deze korte audio brengt je in 6 minuten even helemaal thuis bij jezelf en helpt je om aansluiten veel bewuster je dag te starten

Oefening is los heel waardevol.

Oefening 2 kan ook aansluitend gedaan worden om dieper bij jezelf in te checken

 


A U D I O   2

Begeleiding in je emoties

DUUR: 15 MINUTEN

Oefening is gericht op even echt inchecken bij je gevoelens en emoties. Dit is zeer ondersteunend in het begrijpen waarom bepaalde dingen je raken.

Oefening kan los gedaan worden, maar oefening 1 ervoor doen helpt wel in het sneller in je gevoel zakken

 


De enige die kan voelen wat jij nu nodig hebt, ben jij! ❤️ Luister naar jezelf 🥰