...FOR JOY & TRUST...

 

Less worrying,

Stop the control (freaking),

Less insecurity,

Stop missing something.

 

Een TRANSJOURNEY is een energetische geneeswijze waarbij ik verbinding maak met ons hogere bewustzijn; het "overal en altijd" van het kwantumveld. Het veld van onze oorsprong, de energie van onvoorwaardelijke liefde. 

 

Via deze hogerdimensionale verbinding ervaar je op jouw 'onbewuste energielaag' pure verbinding met je (echte) zelf. Deze verbinding verwijdert misopvattingen over jezelf en het leven, herstelt balans in je denken en voelen en verwijdert coderingen uit het lichaam die je hebt overgenomen van anderen (ipv waar je voor je eigen visie kiest). Deze verbinding is heel krachtig doordat in de je weer herinnert wie je echt bent en je leven stap voor stap weer kunt gaan leiden zoals het bedoeld is! Jij mag gaan voelen wat uit je hart geboren wilt worden ♡ 

 

Tijdens een TRANSJOURNEY FOR JOY & TRUST maak ik contact met engelen en gidsen die via mij, jou inzicht mogen geven. De inzichten kan je verlangen op het gebied van:

 

Grenzen stellen: 

 • Je weet wie je zelf bent en waar je voor staat
 • Je verdiept je in jouw kernwaarden
 • Grenzen stellen vanuit je intuïtie, niet vanuit je brein
 • Dichtbij jezelf kunnen blijven
 • Niet meer zo beïnvloedbaar zijn door de woorden en meningen van anderen

 

Controle loslaten:

 • Controle wil je vanuit angst, we gaan liefde en vertrouwen er tegenover zetten
 • Switchen van brein naar hart en intuïtie 

 

Jezelf openen:

 • Pijn durven voelen zodat vreugde ook weer ruimte krijgt
 • Meer leren ontvangen i.p.v. altijd maar geven
 • Je stem durven te laten horen
 • Voelen wat vanuit je hart geboren mag worden

 

 

 

In de praktijk merk je hierdoor:

 

• Brein verruiming: je brein maakt de blik naar jezelf en jouw leven beperkend. Deze beperkende en gesloten "hokjes" zijn ontstaan door vervelende ervaringen of overtuigingen die je hebt aangenomen. Deze beperkte blik zorgt ervoor dat je geen andere mogelijkheden ziet dan wat je nu ziet.

 

Door deze hogere dimensionale heling worden de deuren van die "hokjes" weer open gezet. Dit geeft helderheid op vele gebieden, ruimt je energie op, laat je levensenergie weer stromen en geeft je meer ruimte om nieuwe patronen te maken

 

• Emotionele integratie: in je lichaam zijn emoties opgeslagen. Ook hier ligt de oorzaak in eerdere teleurstellingen, verdriet of pijn. Dit kan zelfs van voor dit leven zijn of doorgegeven zijn via jouw ouders. Deze emoties hebben hun 'opslag' in je lijf gemaakt.

 

Bijvoorbeeld: een keer dat je je niet uitgesproken hebt, blokkade bij je keel, een keer dat je teleurgesteld bent, blokkade bij je hart. Enz enz.. 

 

Hierdoor reageer je veelal onbewust vanuit angst of pijn op situaties. Andere mensen kunnen de pijn weer IN jou triggeren, doordat de oude opgeslagen pijn aangeraakt wordt. Na de healing zal je merken dat bepaalde angst reacties uitblijven, waardoor je meer moed voelt om dingen te doen die je nu uitstelt of niet durft. En zal je merken dat jij steeds meer in je kracht kunt staan t.o.v. de mensen die jou nu triggeren waardoor je niet vanuit je volwassen zelf op de ander kunt reageren. 

 

 

Duur van de healing: 75 tot 90 minuten

 

Locatie: Zuid-Limburg 

€88,-

Bij vergoeding van de benzine en eventuele extra tijd, kom ik ook bij je thuis of ergens op locatie. Voel je dat je hier echt behoefte aan hebt, onderneem actie en neem dan contact met mij op!

 


GROEPS HEALING privé 

VERBINDINGEN VERBREKEN

Soms lijkt de band tussen jou en een ander zo sterk dat je je eigen zelf niet eens meer kunt voelen. Het is mogelijk om samen een INFINITY HEALING te doen zodat de energievelden los kunnen komen van elkaar.

Ook kan dit helend voor een gezin werken, of een vriendengroep. Om even alles wat geweest is, totaal energetisch te verbreken en samen een nieuwe start te ervaren

Prijs en tijdstip in overleg!

 


TIJDENS RETRAITE 

GROEPS HEALING BIJWONEN

Bij iedere retraite is de INFINITY HEALING een onderdeel van het programma. De reden hiervoor is, dat de healings bedoeld zijn om de mensheid klaar te maken voor een nieuwe wereld en jij, of je dit nu al bewust beseft of niet, gaat hier onderdeel van zijn. 

Ook zijn de healings zo powerful, dat ze wat nazorg vragen. Dan is mijn ervaring dat het heel prettig is om niet meteen naar huis te hoeven om zo nog even in de energie te kunnen blijven. 

 

Op dit moment organiseer ik tijdelijk geen weekend retraites. Wel ga ik weer groepsevents organiseren in de ochtenden. Wil je hiervan op de hoogte gehouden worden, stuur mij even een bericht

Prijs per persoon

(gaat door vanaf 4 aanmeldingen)

€44,-