Mijn missie

 

Mijn intentie in dit leven

 

Mijn bijdrage aan een nieuwe wereld

 

 

5 jaar geleden begon het; gedachtes als 'ik heb ietsanders te doen in dit leven', maakte me wakker op momenten dat ik mijn tijd spendeerde aan (in mijn ogen) nutteloze dingen. Ik begon visioenen te krijgen over de aardbol, waar het donker was, maar waar één voor één lichtjes aangingen. Op een rustig tempo, maar uiteindelijk leverde het een verlichte aarde op🌈🌏⭐

 

Ik ging bewuster met mijn persoonlijke ontwikkeling aan de slag, las boeken, volgde cursussen. Eigenlijk allemaal nieuwe invalshoeken die ik niet bewust opzocht...alles kwam spontaan op mijn pad.

Ik voelde me zo verbonden met het licht (liefde), voelde erdoor ineens pijn bij alles wat ik om me heen zag dat uit niet-liefde bestond: oneerlijkheid, oordeel, negatief praten over anderen, afgunst enz...

Ik voelde me ook heel bewust verbonden met "iets" groters dan mijzelf. Kosmische universele liefdesenergie. Vooral tijdens meditatie en erna tijdens het geven van energetische behandelingen, voelde ik me één grote licht en liefdesbundel☀️💕

 

Ik voelde me een lichtwerker Nu een wat meer bekend woord, maar toen ik het voor het eerst hoorde en dacht: OMG, dat is wat ik ben!, toen was het echt nog iets nieuws en ik voelde me heel ongemakkelijk om mezelf zo noemen. Want 'wie denk ik wel niet dat ik ben?' zei een stemmetje dan.

Inmiddels weet en voel ik helemaal dat ik een lichtwerker ben en ontmoet ik wekelijks nieuwe lichtwerkers: mensen die geloven in liefde, die dit leven en uitdragen in welke vorm dan ook!

 

De vorm waarin ik mijn liefde deel met de wereld en de manier waarop ik mijn bijdrage lever om een nieuwe wereld waar meer liefde zal overheersen, is nu via transjourney’s, en de andere mooie initiatieven die je vind op www.sandyangela.com. 
Maar ervoor heeft dit ook andere vormen gehad, zoals artikelen schrijven, individuele trajecten begeleiden, groepsevents en weekend retraites organiseren. 

Ik voel al van voor corona dat we als mensen meer naar binnen mogen keren. Dat we verantwoordelijkheid voor onze innerlijke wereld (emoties, gedachten etc) moeten gaan nemen, omdat we met onze binnenwereld...De buitenwereld creëren.

Ons gevoel bepaalt nl onze trilling. Onze trilling bepaalt wat we aantrekken en wat gecreëerd wordt. De wereld was overladen met angst en macht, daar werd dus ook steeds meer van gecreëerd en corona lijkt nu meer angst en verdeeldheid te creëren, maar eigenlijk was het er al. Alleen wordt het nu pijnlijk duidelijk gemaakt.

 

Ik zie alles wat er aan de hand is in de wereld als een noodzakelijk goed, iets wat nodig is om ons wakker te maken en naar binnen te keren en meer te verbinden met onvoorwaardelijke liefde. Om die verantwoordelijkheid over onze innerlijke wereld te nemen. Dan gaan onze lampjes weer aan (mijn visioen). Dan verlichten we samen de wereld🙌 Dan veranderen wij van binnenuit, de problemen in de buitenwereld doordat er vanuit liefde steeds minder ruimte voor angst, afgunst, macht etc ontstaat.

 

Met de Zelfliefde weekenden, transjourney’s en coaching breng ik anderen terug naar de verbinding van liefde. Van hun pure levensenergie: liefde. Zo help ik de lampjes in de deelnemers aan te maken🔥
Zodat het licht van Liefde over de wereld vergroot wordt😍

 

En ik doe t allemaal met zoveel plezier!!! Mijn ❤️ wordt er blij van!!! Zolang dit het geval is, weet ik dat ik in de goede richting beweeg in mijn leven😊