Reconnect to your DIVINE SELF 


Mijn  D I V I N E  S E L F  is pure zelfliefde. Ieder moment dat ik volledig met zelfliefde resoneer bestaat mijn leven uit vrijheid, overgave, ontvangen & vreugde. 

 

Via deze VOLLE MAAN CURSUS nodig ik jou uit om de verdieping in de verbinding met jezelf aan te gaan en via deze weg de energetische verbinding met jouw  D I V I N E  S E L F  te vergroten 


De maan & DIVINITY


Als je JA zegt tegen jouw DIVINE SELF, zeg je JA tegen van alles van jezelf gaan houden. De enige manier om daar te komen is via contact met je intuïtie, (zelf)vertrouwen, zelfzorg en je hart. Dit zijn krachten vanuit vrouwelijke energie. 

 

De maan is pure vrouwelijke energie en dit maakt haar ook zo'n krachtige troef in jouw verlangen om dichterbij jezelf te komen. De verbinding met de warmte van de maan-energie ondersteunt jou om echt jezelf te leren zijn.

De maan en haar natuurlijke cyclus meer ruimte in jouw leven geven, brengt bovendien balans:

 

I N N E R L I J K E  B A L A N S

in

GEVEN & ONTVANGEN

CONTROLE & OVERGAVE

MOETEN & WILLEN

ACTIE & RUST

 

Roept jouw D I V I N E  S E L F  jou ook om nu écht helemaal af te gaan stemmen op ZELFLIEFDE? Wil je in zachtheid voor jezelf, alles van jezelf leren omarmen en vanuit de veiligheid IN jezelf leren leven zodat je ook buiten jezelf kunt gaan aantrekken waar je hart echt naar verlangt? 

 

Zeg dan JA tegen jouw innerlijke stem en schrijf je nu in voor de komende maan cyclus

 

Voorbeeld product

€ 29,95

Voorbeeld product

€ 29,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.


WAT HEEFT DE MAAN MET DOELEN EN DROMEN TE MAKEN?


Alle antwoorden en alle potentieel ligt IN jou!

 

Onbewust beweeg je door ervaringen in dit levens weg van je natuurlijke manier van 'ZIJN' en de natuur waar je één mee bent. Verbinding met de Maans energie & leven via de Maanfasen, brengt je terug naar jouw eigen 'ZIJN' en geeft ruimte en veiligheid om jouw licht te laten stralen 

Daarnaast komt er balans door de zachtheid vanuit vrouwelijke energie, die je als een deken opwarmt. Het vertrouwen IN jezelf en jouw creatie kracht kan helemaal hersteld worden. 

Ook opent vrouwelijke energie je hart nóg meer. Je wordt ontvankelijker. Je leert ook te ontvangen i.p.v (waar jij je nu comfortabel bij voelt), merendeels geven.

Je vindt de moed om je emoties te begrijpen en naar je lichaam te luisteren, waardoor je letterlijk geHEELd wordt: oude pijnen, verdriet, belemmeringen..het mag zich laten zien, want jij weet dat het een deel van jou is.

Door dit alles wordt je innerlijk geheeld en opener. Je dromen en doelen worden verhelderd. Leven vanuit de natuurlijke structuur van de maan geeft je de zaadjes om moeiteloos en intentie-vol je leven in de richting van (zelf)liefde en je dromen te leiden. 

De zon en de maan waren vroeger onze 'klok'. We leefden op de manier die de natuur ons moeiteloos aanbood. We luisterden naar jaargetijden, sliepen in de winter meer doordat het vroeger donker was, vrouwen luisterden naar hun natuurlijke cyclus en de maan was de leidraad voor het zaaien en oogsten proces.

 

Zoals je wellicht al herkent, al deze dingen worden op dit moment merendeels bepaald door onze agenda en de klok. We leven in een maatschappij waar constant prestatie verwacht wordt en waar succes een factor is geworden om erbij te horen. Een maatschappij waar veel mannelijke daadkracht en eigen verantwoordelijkheid, ook voor vrouwen de standaard geworden is. Voorbehoedsmiddelen die de vrouwelijke cyclus bepalen creëren dat vrouwen vaak niet meer naar de cyclus van hun lichaam hoeven te luisteren. 

 

DE ZACHTHEID VAN VROUWELIJKE KRACHT, DE MILDHEID NÁÁR JEZELF, IS GENEGEERD

 

Dit resulteert in moeheid, teveel controle willen, te doelgericht en geforceerd leven. Resulteert in jezelf voorbij lopen en soms zelfs in kwijt raken waar je alles voor doet.

PS: bovenstaand is aanwezig als je dit leest. Herken je het niet, dan ben je te doelgericht op andere dingen 

De verdieping die we in deze cyclus opzoeken zit in naar binnen keren en daar de verheldering opzoeken. Luisteren naar je emoties en verlangens. Je intenties helder maken, zodat je kunt creëeren wat je echt wilt in je leven. Want jouw intentie bepaalt jouw vibratie, jouw vibratie bepaalt wat je aantrekt in je leven. Zo zie ik intenties dus als zaadjes voor verandering! 

Ook voel je verdieping omdat je meer in de eenheid van de natuur terugkeert. Dit brengt meteen een andere balans, rust en energie. Dit geeft je de kans om de regie over je innerlijke kracht terug te nemen!

 

MET MAAN ENERGIE KRIJG JE DE ZAADJES OM JE DROOM SAMEN TE STELLEN

&

GA JE DROMEN EN DOELEN ZIEN ALS IETS WAT JE OOGST

Er zijn een aantal valkuilen die op dit moment jouw creatie kracht verlagen en daardoor het manifesteren van wat je echt wilt belemmeren of onnodig zwaar maken:

Mijn DIVINE SELF werwelkomt jou vanuit pure liefde.

Haar intentie is niet om jou te zeggen wat je moet of kunt, onze intentie is om jou te herinneren aan de wijsheid die JIJ ZELF in je draagt.

Jouw openheid & moed wordt is noodzakelijk om in verbinding met jouw DIVINE SELF te gaan leven

Liefs

Sandy

Angela