3 maanden  ⧫︎  wekelijkse begeleiding  ⧫︎  online en offline  

 

☞ Zoek je een weg om consistenter in flow, vanuit overgave te leven?

☞ Ben je er klaar voor om jouw intuïtieve/ spirituele kant meer te omarmen? 

☞ Wil je kiezen voor innerlijke balans, om zo ook buiten de balans die bij jou past te creëren?

☞ Wil je leren de innerlijke belemmeringen die je van de magie van het leven weerhouden te zien?

☞ Verlang je naar congruentie met jouw essentie en de persoon worden die je voordat het leven je overschaduwde, bedoeld was te ZIJN?

Tijdens onze verbinding via dit traject:

T H U I S K O M E N   B I J   J E Z E L F 

Hervindt je de kracht & moed om alles van jezelf te omarmen.

 

Ervaar je de balans om de contrasten van het leven te doorzien.

 

Wordt je bewuster van de innerlijke emotie die de belemmering veroorzaakt.

 

In verbinding met je ware zelf krijg je vertrouwen om jezelf echt neer te zetten in afstemming op jouw essentie: liefde. 

Ik leef en werk zelf via de de maan-agenda i.p.v. de regulier agenda. Waarom: de cycli geeft me alles wat de natuur voor mij (ons als mens) bedoeld heeft: actie en rust, daadkracht en zachtheid, emoties en heling, nieuw begin en afsluiting. Dit leidt tot innerlijke rust en doelgerichtheid in mijn leven, wat wij stiekem als mens allemaal zoeken: een doel in het leven.

 

De maan is pure vrouwelijke energie,iets wat ieder mens nodig heeft om volledig in het leven te staan. Dus ook mannen hebben dit nodig! Vrouwelijke eigenschappen zitten in ontvangen (i.p.v geven), zachtheid naar jezelf, stilstaan bij je gevoel, emoties ruimte geven en alles van jezelf leren accepteren en omarmen. 

 

De structuur in dit online en offline programma is dus gebaseerd op de maan-agenda: de cycli van de maan, waarbij de cycli je uitnodigen om bovenstaande vrouwelijke eigenschappen meer in je leven te brengen waardoor er interne balans ontstaat. 

 

De in totaal 5 maanfasen, vormen samen de cycli. Iedere maanfase heeft zijn doel, samen vormen deze doelen een hele mooie structuur om je persoonlijke groei op een zachte manier voor jezelf te vergroten. Leven via de maanfasen brengt je naast de groei die je zoekt, ook dichterbij je ware natuur. De innerlijke rust geeft je meer uiterlijke balans. Kortom, voor mij genoeg redenen om het programma in deze mooie maan-vorm te gieten en ook jou de magie van de maan te laten kennen!

Tijdens het mentorship doe je het nooit alleen. Naast dat ik gedurende deze 3 maancycli vanuit mijn hart in de energie met jou verbonden ben waardoor ik je intuïtief kan steunen en wij elkaar ook persoonlijk spreken, ga je tijdens het mentorship programma ook contact maken met jouw kosmische team: jouw Hoger Zelf. Vanuit je intuïtie leven kan groeien wordt jouw nieuwe standaard! Engelen/gidsen staan klaar om jou meer in je kracht te brengen. Laat je verrassen wat de kosmos allemaal voor jou kan openen en laat hen helpen om jouw zwaarte te dragen, waardoor jij vanuit meer lichtheid je welzijn & vreugde kunt leven!

Emotie en energie bewustzijn zie ik als een aanvullende, maar vooral ook verbindende stap in emotioneel en spiritueel bewustzijn. Het geeft je op een lichte manier een breder inzicht waardoor je alles in een ander perspectief leert zien. Ik vond dit enorm verrijkend omdat ik soms moe werd van het spirituele en emotionele pad. Misschien ken je dat gevoel van 'houdt het nooit op zwaar te zijn' wel?  Energiebewustzijn leert je om alles in energetisch perspectief te zien. Dit bracht mij de helderheid die ik nodig had om echt thuis te komen en blijven bij mijn ware zelf: mijn authentieke zelf die in de kern allesomvattende liefde is. 

 

Hoe ik dit in mijn coaching omarm, lees je hier: MIJN METHODIEK