Een paar jaar geleden startte mijn spirituele pad:

het pad naar mijn authentieke zelf! Dit kwam in een stroomversnelling toen ik bewust werd van mijn Hogere Zelf en echt de verbinding met haar ging maken. Ik kreeg een dieper vertrouwen in mijzelf en mijn energie veranderde (al wist ik destijds nog niet dat het met energie te maken had) al veel meer van angst naar liefde. Dit voelde al heel fijn. Toch miste ik iets! Alsof ik het niet echt neer kon zetten. Alsof ik wel hemel op aarde momentjes voor mijzelf kon creëren tijdens een fijne meditatie, maar dit in de buitenwereld neerzetten voelde vreemd. Tijdens een spirituele reis naar Italië werden aardingsoefeningen gedaan en terwijl ik zo lekker tussen de bloemetjes op het gras zat nadat de groep klaar was, werd ik onverwachts heel emotioneel. Later die week heb ik nog in bomen gelegen, haha, moeder Aarde riep me thuis: eindelijk daar ben je, hoorde ik letterlijk. Dit was het moment dat de cirkel voor mij rond werd, bij de verbinding met mijn Hogere zelf en de kosmos, hoort ook aarde-energie verbinding. Zo kwam ik in balans en durfde ik mijzelf al een stuk sterker neer te zetten op aarde.  De innerlijke onrust die nog overbleef kreeg houvast door bewustzijn verruiming rondom energie, en het besef dat dus ook ik een energieveld ben. En dat ook gedachten, emoties, de natuur, andere mensen energie zijn. Dat alles in het universum, het zichtbare en onzichtbare energie is, dus ook mijn Hogere zelf, engelen, planeten, sterren en andere 'wezens. 


Energie heeft dus een trilling...

De samenstelling van alle trillingen bepaalt de vibratie. Zo werkt het in het hele universum, dus ook in mijn eigen energieveld. Het besef dat ik zelf invloed heb op wat ik wel en niet in mijn energieveld binnen laat, maakte mij de creator van mijn energieveld en dus van mijn eigen wereld: ik bepaal zelf mijn vibratie! De vibratie van alle energiedeeltjes reageren op elkaar, dus je kunt je voorstellen dat op een zuivere en authentieke energie-vibratie ook zuivere en bij mij passende energiedeeltjes reageren (wet van aantrekking).

Ik wist dat ik een manier moest vinden om mijn energie zo zuiver mogelijk te krijgen

en houden! Alleen zo kon ik vanuit vertrouwen meer regie over mijn leven krijgen. Ik onderging emotionele healings en verschillende bewustwording-trainingen. Volgde opleidingen en retraites. Veel inzichten van buitenaf, wat even weer wat rust bracht en erna zocht ik weer iets nieuws. Op een gegeven moment was ik er even klaar mee en besloot ik een tijd niks te volgen, mede doordat ik heel sterk voelde dat ik mijn eigen manier moest vinden. Van binnenuit!

Ik vond de verbinding met mijzelf en van daaruit groeide de liefde voor de Maan. Ineens voelde ik mij enorm aangetrokken tot haar energie. Ik kon niet stoppen om naar haar te kijken, met als hoogtepunt hierin een roadtrip door Ibiza, waar midden op de dag de maan heel duidelijk zichtbaar in de lucht stond en ik in huilen uitbarstte. Het voelde alsof de verbinding met thuis herstelt was. Erna creëerde ik meer balans in mijn leven door mijn agenda in te delen volgens de cycli van de maan in plaats van de dagen van de week. 


In verbinding met mijzelf...

ging ik mijn intuïtie steeds meer volgen, wat leidde tot bijvoorbeeld op vakantie overal naartoe lopen, waar ik normaal langsgelopen zou zijn. Ik werd naar bepaalde plekken getrokken. Wat mij liet belanden in een kerkje in Martina Franca. Eenmaal binnen werd ik overladen door een gevoel van liefde. En ook hier ervoer ik thuiskomen. Door de tranen die langs mijn wangen gleden, terwijl ik ging zitten op een kerkbankje omdat ik even niet goed begreep wat er gebeurde, hoorde ik ook 'je bent er weer, je bent thuis'. In verbinding met mijzelf ontdekte ik dat ik helderwetend ben, wat verklaarde waarom ik zo belachelijk pragmatisch kon werken. Thuiskomen bij mijzelf en mijn ware zelf leren kennen en haar aan het stuur in mijn leven zetten, bracht de verandering in mijn energieveld om het leven wat ik nu leidt te leven. Het brengt mij altijd weer bij mijzelf, in ieder emotie, situatie, relatie en ieder probleem. Vanuit mijzelf leven laat alleen authentieke keuzes goed voelen, brengt magie op mijn pad. Speciale ontmoetingen, nieuwe kansen, en vooral het vreugde gevoel krijgt ruimte en wordt aangetrokken. Ieders energieveld is uniek, maar jij bepaalt wel altijd zelf hoe je jouw energieveld samenstelt en wat je dus aantrekt!


Dit alles, gecombineerd met mijn ervaring dat eigenlijk iedere klant die ik behandel op zoek is naar zich veilig voelen op aarde en thuiskomen bij zichzelf, creëerde mijn MENTORSHIP PROGRAMMA:

'Thuiskomen bij jezelf'