Het doel van dit mentorship is jou energie-bewustzijn te vergroten. Je krijgt voldoende inzichten en tools om heel bewust je eigen energie te leren kennen, beschermen, openen, sluiten en in balans brengen en houden. Hierdoor creëer je als het ware jouw authentieke energie-DNA. Kortom, de persoon die je altijd al bedoeld was te zijn! Je authentieke zelf. Ook krijg je tools waardoor je bewuster leert omgaan met wie en wat (welke energie) je jouw energie verbindt én krijg je inzichten en tools om je energie beter te aarden, waardoor je je veiliger in de soms zware aardse (angst/3D)energie kunt voelen. Alle tools en inzichten zijn zo samengesteld dat je ze erna voor de rest van je leven zelf kunt gebruiken!

Hieronder vindt je de basisopzet per cyclus en kan je zien welke thema`s aan bod komen

Onder de basisopzet per Maancyclus vindt je de basisopzet per Maanfase. Hier vindt je gedetailleerder wat je per fase kunt verwachten en wordt het verschil tussen online en intensief mentorship duidelijk


Basisopzet per Maancyclus

 

Cyclus 1. π—§π—΅π˜‚π—Άπ˜€π—Έπ—Όπ—Ίπ—²π—» 𝗯𝗢𝗷 π—·π—²π˜‡π—²π—Ήπ—³

Ik zie deze eerste cyclus als de basis. De basis om te leren leven volgens de maanfases, maar vooral je veilige thuisbasis in jezelf leren voelen en inzetten. Je krijgt tools om je energie te zuiveren, je energie zuiver te houden. Met het intensieve mentorship begeleid ik je in persoonlijke healing sessie terug naar jouw basis, waardoor je echt even kunt ervaren wat het is als je thuiskomt bij jezelf. Thuis ontvang je de tools en inzichten om bij je thuisbasis-energie te blijven. 

 

πŸŒ™ Begeleiding naar jouw authentieke energie

πŸŒ™ Tools om je energie te zuiveren

πŸŒ™ Tools om je energie te gronden

πŸŒ™ Inzichten en uitleg in leven via de Maancycli -> meer uitleg onderaan deze pagina

 

Cyclus 2. π—§π—΅π˜‚π—Άπ˜€π—―π—Ήπ—Άπ—·π˜ƒπ—²π—» 𝗯𝗢𝗷 π—·π—²π˜‡π—²π—Ήπ—³

In je eigen energie blijven is nogal een uitdaging met allerlei prikkels van buiten af. Door andere mensen of indrukken van de wereld, maar ook door jouw eigen niet voedende gedachten, karmische of genetische blokkerende emoties zijn vormen van energie die jou uit de zuivere stroom van universele liefde halen. In deze maancyclus gaan we de verbinding met je Hoger Zelf maken of vergroten én de bewuste verbinding met je Hogere Zelf en de kosmos opzoeken. Dit brengt jou dieper in je innerlijke kracht en je ervaart echt dat je geholpen/ gedragen wordt door de kosmos. Wat jou weer meer ruimte geeft om jezelf te kunnen ontplooien. Je kosmische/ spirituele team gaat met je samenwerken terwijl je je intenties voor de maancyclus helder maakt

 

πŸŒ™ Tools om in verbinding met anderen in je eigen energie te leren blijven

πŸŒ™ Inzichten in waarom je energie zo snel vertroebelt raakt
πŸŒ™ Begeleiding in hoe je zelf bepaalt wat je in je energieveld laat

πŸŒ™ Openen van jouw energie voor je Hogere Zelf en/of gidsen 
πŸŒ™ Ontmoeten jouw kosmische team: welke lichtwezens zoeken contact en willen jou steunen om zo authentiek mogelijk te blijven


Cyclus 3. π—§π—΅π˜‚π—Άπ˜€π˜ƒπ—Όπ—²π—Ήπ—²π—» 𝗯𝗢𝗷 π—·π—²π˜‡π—²π—Ήπ—³

Nu je eenmaal meer thuis bij jezelf bent en de krachten van de kosmos aan je zijde hebt staan doordat je verbinding met je Hogere zelf en kosmische team in je leven vergroot hebt, mag je nog meer leren om het hier in de voornamelijk zware 3D energie, toch jezelf echt neer te zetten. De focus in de laatste maancyclus is dan ook vooral verbinden met aarde energie om jezelf écht neer te zetten op aarde. En, in deze cyclus zitten veel bewustwording-oefeningen en inzichten om de spiegel in andere mensen te zien, waardoor de prikkels van de ander jou juist gaan helpen om dichterbij jezelf te komen. 

 

πŸŒ™ Tools om jezelf/jouw authenticiteit echt neer te zetten op aarde
πŸŒ™ Focus op contact je fysieke lichaam en echt meer aanwezig zijn in het NU

πŸŒ™ Verbinding met de kern van de aarde

πŸŒ™ Je plek in t geheel meer leren zien


Basisopzet per Maanfase

(in roze vindt je de basis van leven via de fases van de maand. Dit komt iedere cyclus standaard terug)

 

Opstartfase

Mijn energetische verbinding met jou start een paar dagen voor de volgende volle maan. Dan ontvang je een opstartmail met videoboodschap. Ik kies ervoor om op dit punt in een maanfase in te stappen omdat deze periode ideaal is om stil te staan bij wat je wilt loslaten. Zo stap je het programma in vanuit geen jou op dat moment het meest bezighoud. 

Week 1

Na volle maan

Afnemende maan De periode van de afnemende maan start na de volle maan. In deze periode neemt de sterke energie van de volle maan langzaam af. Deze periode is ideaal om na de emoties die bij volle maan vaak extra aanwezig zijn, bewust stil te staan bij wat je (emotioneel) nog wilt loslaten en te reflecteren naar de cyclus ervoor: wat ging goed, wat wil je anders? 


Week 2

Na volle maan

Afnemende maan In de tweede week na de volle maan zal het eerste deel nog stilstaan zijn, maar terwijl de nieuwe maan nadert wordt het ook belangrijk om bij het stilstaan helder te krijgen wat je intenties voor de nieuwe maan zijn [intenties= wat je de komende cyclus wilt ervaren/ manifesteren]. Je gaat bewust opschrijven wat je nog los moet laten om je intenties waar te kunnen maken zodat je bij nieuwe maan alles helder hebt.


Nieuwe maan 

Nieuwe maan is de dag dat je je intenties helemaal helder hebt. Alles wat ervoor in de weg stond heb je reeds losgelaten. Ik ervaar het altijd als een nieuwe start. Net als dat de maan opnieuw groeit, kunnen de heldere intenties meegroeien. De energie van de maan ondersteund je om je intenties te realiseren.  


Week 3

Na volle maan. Week 1 na nieuwe maan

Toenemende maan terwijl de energie van de maan groeit, groeien jouw intenties, jouw ideeën. Deze periode is ideaal om tijd te maken om je inspiratie te uiten. Je voelt je vaak energieker en creatiever. Ideale tijd om je verlangens vorm te geven i.c.m. je intenties


Week 4

Na volle maan. Week 2 na nieuwe maan

Toenemende maan in de tweede week na de nieuwe maan leven we naar de volle maan toe. Waar de energie op haar sterkst is. Vaak is dit de ideale periode om naar buiten te treden met je verlangens, ideeën of reeds uitgewerkte manifestaties. 


Volle maan 

Volle maan Wat heb je deze cyclus geoogst? [van je intenties] Vieren wat je geoogst hebt! Tijd om dankbaarheid te voelen voor wat zich gemanifesteerd heeft, maar ook emoties die positief of negatief kunnen voelen de ruimte geven.