Mentorship programma

3 maanden  ⧫︎  wekelijkse begeleiding  ⧫︎  online en offline  

☞ Ben je klaar met de innerlijke belemmeringen die je van de magie van het leven weerhouden?

☞ Zoek je een weg om consistenter in flow, vanuit overgave te leven?

☞ Wil je kiezen voor innerlijke balans, om zo ook buiten de balans die bij jou past te creëren?

☞ Ben je klaar om je leven in congruentie met jouw essentie te starten en op die manier de persoon te worden die je voordat het leven je overschaduwde, bedoeld was te ZIJN?

Tijdens onze verbinding via dit programma

⋆* Thuiskomen bij Jezelf *⋆

Hervindt je de kracht & moed om alles van jezelf te omarmen. Wordt je bewuster van de innerlijke emotie die de belemmering veroorzaakt. Ervaar je de balans om de contrasten van het leven te doorzien. In verbinding met je ware zelf krijg je vertrouwen om jezelf echt neer te zetten in afstemming op jouw essentie: liefde. 


❀       🌙      ❀          ♡          ❀     🌙        ❀


Emotiebewustzijn

In het proces van stapjes dichter naar je ware zelf zetten, wordt je een soort van wakker geschud. Je perceptie over verschillende dingen verandert en dit gaat niet zonder slag of stoot. Soms ervaar je fysieke klachten of voel je je gevangen in een innerlijk conflict. De oorzaak is de tweestrijd tussen vast wilt houden aan bepaalde ideeën en diezelfde ideeën met de nieuwe wijsheid die je vergaart hebt, ter discussie willen stellen. Dit is vaak best een heftige ervaring, omdat eigenlijk je identiteit aangesproken wordt. Wat wel noodzakelijk is, want terug thuiskomen bij de ware jij vereist dat je de schijnwaarheid die je op bepaalde gebieden gecreëerd hebt, moet loslaten. Stapje voor stapje dichter bij jezelf komen, is stapje voor stapje de schijnperceptie vervangen naar jouw ware identiteit en waarheid. 

Jouw huidige identiteit is gebouwd op emoties: ervaringen in je leven die je pijn gedaan hebben, waardoor jouw energetisch systeem meer in een overleef dan een leef-stand beweegt. Een emotie is een blokkade in jouw energiematrix: jouw energie stroomt op een plek in je lichaam niet goed door. De emotie is gekoppeld aan een bepaald idee of overtuiging en wanneer die overtuiging wordt aangesproken, dan speelt de emotie op.

Mijn methodiek in 'emotiebewustzijn' is erop afgestemd om energetisch de emotie de ruimte geven, waardoor je de oorzaak van je innerlijk conflict, gevoel, overtuiging & belemmering heelt. 

Energiebewustzijn

Als mentor in Energie-bewustzijn breng ik jou in contact met je authentieke energie-vibratie. Je kunt het zo zien: jij bent een energieveld. Hoe jouw veld eruit ziet is bepaalt door jouw leven. Wat je denkt, voelt, doet wordt allemaal bepaalt door hoe jij je energieveld samenstelt. Kies je negatieve gedachten, dan vul je je veld daarmee. Kies je dankbaarheid, dan vul je je veld daarmee. Enzovoort. Jouw energie heeft een DNA. Deze is uniek en in de oorsprong is het liefde. Dit is jouw essentie.

Om die kern heen creëer je iedere seconde van de dag een veld. Jouw kern is alleen echt happy als hetgeen je kiest iets is waar je hart blij van wordt. Dit kan uiteraard heel veel zijn, maar vooral liefdevolle gedachten over jezelf resoneren goed met jouw kern. THUISKOMEN BIJ JEZELF is gebaseerd op jouw kern. Je komt thuis bij wie je in wezen écht bent!

Als energiecoach wil ik graag jou laten ervaren hoe het is als je vanuit je eigen authentieke energie-vibratie leeft. Persoonlijk ervaar ik het als magie. Ik kan er geen ander woord voor bedenken 😀 Zoveel wordt mogelijk als je liefde kiest!

Als hooggevoelig mens is authentiek zijn vaak ook nog een extra uitdaging: je hebt best wat lef nodig om niet alles wat je zo haarfijn aanvoelt bij anderen, prioriteit boven je eigen geluk te maken. Jezelf wegcijferen omdat je de ander zo goed begrijpt is je tweede natuur geworden. Een ander begrijpen is heel mooi en dit begrip heeft de wereld ook echt nodig, maar jou authentieke zelf kunnen zijn heeft de wereld nog veel meer nodig! Want dit brengt balans, dit brengt liefde, dit brengt jou je innerlijke joy & in verbinding met jouw Zielsverlangens. 

Alles van jou wilt gezien worden. Wat inhoud dat je uit zelfliefde echt alles van jezelf mag leren omarmen om 'heel' te kunnen zijn.

Toen ik in het proces naar authenticiteit zat, veranderde er zoveel!  Vooral in mijzelf: waar ik voor stond, wie ik leuk vond en wat ik graag deed begon zelfs te veranderen. Hierdoor voelde het soms alsof ik mijzelf verloor. Maar het tegenovergestelde is waar: ik kwam juist thuis bij mijzelf. Mijn ware zelf! En vond mijn liefde-kern & mijn authentieke vibratie.

En! Vanuit die liefde voor mijzelf leerde ik hoe ik er voor een ander volledig kan zijn, zonder dat ik mijzelf ooit nog tekort hoef te doen!

Energie bewustzijn zie ik als een aanvullende, maar vooral ook verbindende stap in emotioneel en spiritueel bewustzijn. Het geeft je op een lichte manier een breder inzicht waardoor je alles in een ander perspectief leert zien. Ik vond dit enorm verrijkend omdat ik soms moe werd van het spirituele en emotionele pad. Misschien ken je dat gevoel van 'houdt het nooit op zwaar te zijn' wel?  Energiebewustzijn leert je om alles in energetisch perspectief te zien. Dit bracht mij de helderheid die ik nodig had om echt thuis te komen en blijven bij mijn ware zelf: mijn authentieke zelf die in de kern allesomvattende liefde is.