INFINITY HEALING

 

Awake,

Aware,

Grateful,

and grounded.

 

Infinity Healing is een energetische geneeswijze waarbij ik verbinding maak met ons hogere bewustzijn; het "overal en altijd" van het kwantumveld.

Via deze hogerdimensionale verbinding ervaar je op jouw 'onbewuste energielaag' heling. Deze heling verwijdert vervormingen, patronen en coderingen uit het lichaam. Deze opschoning is heel krachtig doordat in de energetische blokkades weer leven geblazen wordt!

 

 

 

In de praktijk merk je hierdoor:

 

• Brein verruiming: je brein maakt de blik naar jezelf en jouw leven beperkend. Deze beperkende en gesloten "hokjes" zijn ontstaan door vervelende ervaringen of overtuigingen die je hebt aangenomen. Deze beperkte blik zorgt ervoor dat je geen andere mogelijkheden ziet dan wat je nu ziet.

 

Door deze hogere dimensionale heling worden de deuren van die "hokjes" weer open gezet. Dit geeft helderheid op vele gebieden, ruimt je energie op, laat je levensenergie weer stromen en geeft je meer ruimte om nieuwe patronen te maken

 

• Emotionele integratie: in je lichaam zijn emoties opgeslagen. Ook hier ligt de oorzaak in eerdere teleurstellingen, verdriet of pijn. Dit kan zelfs van voor dit leven zijn of doorgegeven zijn via jouw ouders. Deze emoties hebben hun 'opslag' in je lijf gemaakt.

 

Bijvoorbeeld: een keer dat je je niet uitgesproken hebt, blokkade bij je keel, een keer dat je teleurgesteld bent, blokkade bij je hart. Enz enz.. 

 

Hierdoor reageer je veelal onbewust vanuit angst of pijn op situaties. Andere mensen kunnen de pijn weer IN jou triggeren, doordat de oude opgeslagen pijn aangeraakt wordt. Na de healing zal je merken dat bepaalde angst reacties uitblijven, waardoor je meer moed voelt om dingen te doen die je nu uitstelt of niet durft. En zal je merken dat jij steeds meer in je kracht kunt staan t.o.v. de mensen die jou nu triggeren waardoor je niet vanuit je volwassen zelf op de ander kunt reageren. 

 

 

 

Duur van de healing: 75 tot 90 minuten

 

 

Locatie: Zuid-Limburg 

€88,-

Dit bedrag is energetisch verbonden aan de Infinty Healing.

Het 8e chakra wordt namelijk geopend (en als je een 8 een kwartslag draait, is het een Infinty sign)

 


GROEPS INFINITY HEALING 

VERBINDINGEN VERBREKEN

Soms lijkt de band tussen jou en een ander zo sterk dat je je eigen zelf niet eens meer kunt voelen. Het is mogelijk om samen een INFINITY HEALING te doen zodat de energievelden los kunnen komen van elkaar.

Ook kan dit helend voor een gezin werken, of een vriendengroep. Om even alles wat geweest is, totaal energetisch te verbreken en samen een nieuwe start te ervaren

Prijs en tijdstip in overleg!

 


INFINITY HEALING

TIJDENS RETRAITE 

Bij iedere retraite is de INFINITY HEALING een onderdeel van het programma. De reden hiervoor is, dat de healings bedoeld zijn om de mensheid klaar te maken voor een nieuwe wereld en jij, of je dit nu al bewust beseft of niet, gaat hier onderdeel van zijn. 

Ook zijn de healings zo powerful, dat ze wat nazorg vragen. Dan is mijn ervaring dat het heel prettig is om niet meteen naar huis te hoeven om zo nog even in de energie te kunnen blijven. 

 

Ben je nieuwsgierig naar wanneer de retraites plaatsvinden, kijk dan op de zelfliefde agenda