GODIN 

KLINKT VROUWELIJK

I KNOW

 

Als je een man bent die op deze webpagina zit, dan ben je een bewuste man. Een man die al een tijd actief zoekt naar een manier om dichterbij zichzelf te komen, zijn gevoel meer toe te laten en wellicht durf je zelfs al je hart te laten leiden.

 

Dit betekent dat je al meer in balans aan het komen bent en deze balans zit vooral in de vrouwelijke energie die je meer toelaat. 

 

Hiermee bedoel ik niet dat je vrouwen toelaat, maar de vrouwelijke energie in jezelf. Vanuit je gevoel leven en je hart volgen (niet rationele wegen kiezen), wordt nl gezien als bewegen vanuit vrouwelijke energie. 

 

Een "Godinnen Ceremonie" bijwonen zou voor jou betekenen dat je van binnen voelt dat je dit nog meer en moeitelozer in je leven wilt toepassen. 

Én, dat je het fijn zou vinden om je te omringen met gelijkgestemden waardoor je minder zoekend of eenzaam in dit proces hoeft te zijn 

 

Tijdens de ceremonie begeleid ik je om je hart meer te openen en de fysieke zone van je lichaam, waar je levensenergie vanuit stroomt, in beweging te brengen. 

 

Deze energie bevindt zich in je onderbuik, je 2de chakra. Door hier beweging in te brengen gaat de energie van het leven meer stromen. Misschien kan je je al bedenken of voelen wat dit in combinatie met je hart meer open kan doen?

 

Een open hart kan geven en ontvangen.

Brengt je in contact met je ware verlangens en je behoeftes. 

Laat je voelen wat nóg meer mogelijk is!

VANUIT JE GEVOEL, NIET VANUIT CONTROLE VANUIT JE BREIN

 

Voel je bij t lezen van bovenstaand JA!!! 

IK VOEL DIT, IK WIL DIT!!..

👇

 

MELD JE DAN AAN VIA BOVENSTAANDE BUTTON OF NEEM COTACT MET MIJ OP VOOR ALLE VRAGEN DIE JE BREIN HIEROVER NOG HEEFT