...FOR TRANSFORMATION...

 

(B)Locked,

Stagnation,

Growing pains,

Heartache.

 

De energy clearing (energetische zuivering) zit veelal bij je 3de oog waardoor transformatie en groei stagneert. Je bent als het ware geblokkeerd om nieuwe perspectieven te zien. 

Daarnaast mag je energie vaak gezuiverd worden bij jouw keelchakra, hartchakra of sacraalchakra. Hierdoor durft je jezelf nog niet echt te laten zien of uit te spreken. Ook kan je merken dat je nog niet volledig voor dingen kan gaan (relaties, veranderingen, nieuwe kansen) of je durft nog niet volledig te leven, mist passie en levensenergie.

Tijdens de clearing zal ik al gauw merken waar bij jou de opgehoopte negatieve energielaag zit. Aan die plek geef ik liefdevolle aandacht en zo zal de reiniging plaatsvinden. Reiniging met als intentie om jou meer tot jezelf te brengen en je meer in zelfliefde te laten zijn. 

Mocht je op meerdere plekken clearing nodig hebben, dan plannen we meer sessies. Beginnent bij de plek waar ik voel dat je het meest vastloopt. 

 

WAT IS EEN CLEARING?

Een CLEARING is een energetische geneeswijze waarbij ik verbinding maak met ons hogere bewustzijn; het "overal en altijd" van het kwantumveld. Het veld van onze oorsprong, de energie van onvoorwaardelijke liefde. 

Via de hogerdimensionale verbinding ervaar je op jouw 'onbewuste energielaag' opruiming. Deze opruiming helpt:

 

💫 Je energie & hart heropenen voor alles waar je je (bewust en onbewust) uit angst of teleurstelling voor hebt afgesloten

 

💫 Onbewuste redenen ontdekken die jouw groei stagneren. Ze komen liefdevol naar de oppervlakte en geven je duidelijkheid over je diepere onzekerheden

 

💫 'Groeipijn' begrijpen; soms groeien we zo snel dat we onzelf niet meer begrijpen. De opruiming helpt je om je nieuwe jij, die je na al die groei geworden bent, weer te begrijpen

 

💫 De laatste delen van 'een gebroken hart' op te ruimen. Soms zijn we echt al grotendeels over het verlies van een geliefde heen, maar toch blijft er nog iets je terughoudend om volledig t nieuwe leven te kiezen

 

💫 Voorbereiden op een TRANSJOURNEY. Deze clearing is vaak fijn om voor een transjourney te doen, zodat je bij de journey er helemaal in mee kunt gaan. Het brengt je al in contact met jouw diepere laag en ruimt op wat je energetisch nog belemmert waardoor een transjourney intensiever ervaren kan worden. 

 

Tijdens een CLEARING maak ik, net als bij trancejourneys, contact met engelen en gidsen die via mij, jou reiniging mogen geven. 

 

 

Locatie: Zuid-Limburg 

€44,-

Tegen vergoeding van de benzine en evt extra tijd, kom ik ook bij je thuis. Alles is mogelijk en te overleggen. Voel je dat je echt deze clearing nodig hebt, onderneem dan de actie en neem contact met mij op!